dijous, 12 de juliol del 2007

La nova junta

La nova junta del F.C. Cambrils:

President: Domingo Capafons Vidal

Vicepresident econòmic: Josep Miquel Serra Ribera

Vicepresident de marketing: Xavier Martí Garcia

Vicepresident esportiu: Xavier Morell Puig

Tresorer: Jordi Rubio Granell

Secretari: Jaume Gila Pliego

Vocals: Fernando Llaves, Joan Mª Franch, Francisco Tiscar, Javier Morell, Jordi Font, Marc Salvadó, Carles Perez, Jaume Martínez, Antonio Margalef, Miquel Rom, Nicolas.


*El calendari i el mercat de la nostra categoria es pot visitar en aquest enllaç: http://www.regionalpreferent.com/web3/Principal.htm

dimecres, 11 de juliol del 2007

Renovació d'en Pedro

En Pedro ha estat un autèntic "killer" per el nostre club, el F.C. Cambrils.

Aquesta temporada ha fet un total de 24 gols, i amb aquests a estat el "pitxitxi" del Grup 2, i quedant-se a 3 gols dels "pitxitxi" de la categoria, que ha estat Puigdesens (27 gols), del Vic (Grup 1).

Cal destacar que Perdo va ser convocat per disputar l’encontre entre el Grup 1 i el Grup 2, marcant 2 gols, demostrant la seva condició com a bon davanter. Aquest encontre va acabar amb el resultat de 4-3, donant la victoria al Grup 1.

Com ja vam anunciar ahir, en Pedro va renovar contracte i seguirà al F.C. Cambrils, i esperem que rendeixi igual o millor que la temporada que acabem de tancar.


Gràcies Pedro.



dimarts, 10 de juliol del 2007

Informació

Com ja vam dir ahir en aquest espai oficial del F.C. Cambrils, els informarem dels fitxatges, renovacions i partits de pretemporada. De fitxatges, de moment no se'n pot confirmar cap, però les renovacions i els partits esmentats, estan confirmats.
Renovacions:
  • Óscar Cañete
  • Marc Martínez
  • Andreu
  • Marc Ventura
  • Gerard Llobet
  • Ismael Rojas
  • Gerard Moreno
  • Fernando
  • Toni Cabrero

dilluns, 9 de juliol del 2007

Presentació



Després de dies d’il·lusió, però també de nerviosisme, el F.C. Cambrils emprèn una nova direcció, adaptant-se al moment i apostant per les noves tecnologies, com és aquest blog, que en un temps proper s’espera que es converteixi en una pàgina web.

Com molts de vostès ja saben, el F.C. Cambrils ha renovat la junta, amb un nou president, Mingo Capafons, un home vinculat al club des de sempre. Ha jugat al club fins als 34 anys, i durant nous temporades ha estat delegat i secretari tècnic del club.

També tenim dos nous entrenadors, Franc Artiga com a entrenador i Gerard Castellví com a segon entrenador. Cal destacar que els dos van militar a les files del F.C. Cambrils i Franc Artiga ha estat entrenador del juvenil del Nàstic.

Per acabar dir que la nova junta està treballant tant en la renovació com la contractació de jugadors, i que des de aquí els informarem de com es va formant a plantilla i també dels partits de pretemporada que es juguin.
Gràcies.