dilluns, 27 d’agost del 2007

Derbi cambrilenc...

Dissabte el Cambrils va disputar un encontre contra l’altre equip del poble, l’Oleastrum, que milita a 1ra regional.
El partit va començar amb unes mans de Javier (porter de l’Oleastrum) fora de l’àrea. Pedro va xutar la falta i Javier la va aturar.
El joc es centrava al mig del camp amb ocasions per els dos equips, fins al minut 34, on Pedro rematava de cap i la pilota sortia a centímetres del travesser.
Al minut 37, Matin rebia una targeta groga per fer una traveta al contrari
Al minut 40, una doble intervenció de Javier, va evitar el gol del Cambrils i tres minuts més tard, tornava a fer una gran intervenció.
La segona part va ser una mica menys entretinguda amb alguna ocasió clara per el dos equips.
Al minut 59, Aitor rematava una pilota de cap, que va anar al travesser. Semblava que la pilota no volia entrar.
Al minut 72, Arturo va xutar i la pilota es perdia a centímetres del pal dret de la porteria.
Martín, que a la primera part va rebre una targeta, al minut 80 va rebre una altra targeta groga que per tant quedava expulsat per una traveta.
El derbi acabava amb el resultat de 0-0.
Per el Cambrils van jugar: Kiko, Llobet, Andreu, Toni, Alberto, Manu, Fernando, Marc V., Jose Ramon, Edu i Pedro. També van jugar Marc M., Gerard M., Lluis, Isma, Arturo i Pau.
El pròxim partit serà el dissbte dia 1 contra el Berga a les 19h.

dimecres, 22 d’agost del 2007

U.E. Rapitenca - F.C. Cambrils

Ahir dimarts el Cambrils va disputar un partit amistós contra la Rapitenca (tercera divisió), en motiu de la presentació de l’equip.
El partit va se força entretingut a la primera part, on el Cambrils va deixar a veure alguna jugada força treballada.
Tot començava quan al minut 3 amb el gol de Sergi Grau per l’angle dret de la porteria, per falta de concentració del Cambrils, però tres minuts més tard, Pedro fa un llançament de falta molt bo que surt fregant l’escaire esquerra de la porteria defensada per Jordi Lozano. La Rapitenca va sortit al camp amb un caràcter força agressiu mostrant la cara lletja del futbol, com es pot demostrar amb el gran nombre de faltes que van cometre, algunes innecessàries, com al minut 10 quan Isma rep una puntada de peu que el deixa estes o el greu cop de colze a l’altura de la cella que va rebre Manu al disputar una pilota aèria, on l’àrbitre de l’encontre, el senyor Luis Pablo Querol va mostrar targeta groga. Al minut 35, Alberto rep una targeta groga per protestar des de la banqueta una altra falta molt dura que li havien fet a Isma. Al minut 43, Manu torna a rebre una altra agressió precisament del mateix home que l’anterior, Jordi Roca, on un altre cop, sense targeta.
Al segon temps comença amb el gol de Gilabert per la Rapitenca però al minut 53, Pedro transforma un llançament de penal i posa el 2-1 al marcador. El Cambrils va baixar una mica el ritme a la segona part, i la Rapitenca se'n va aprofitar en dues ocasions: al minut 69 amb el gol de Efrén i al minut 77 amb el gol de Sergi.
Per el Cambrils van jugar al primer temps: Kiko, Llobet, Andreu, Cañete, Toni, Manu, Fernando, Didac, Isma, Edu M. i Pedro. També van jugar Marc M., Gerard M., Pau, J. Ramón, Marc V., Arturo i Aitor.
El pròxim partit encontre serà aquest dissabte a les 20h contra l’Oleastrum.
*No s'ha pogut actualitzar abans per problemes amb el servidor.

diumenge, 19 d’agost del 2007

Presentació de l'equip

Ahir diumenge el Cambrils va disputar en motiu de la seva presentació oficial un partit de caràcter amistós contra el juvenil del Gimnàstic de Tarragona.
El partit va començar amb aquest onze per el Cambrils: Kiko, Marc M., Pau, Cañete, Alberto, Manu, Ferndando, Marc V., Isma, Edu i Pedro.
El partit es va anar desenvolupant amb el joc al mig del camp amb alguna ocasió a pilota parada del Cambrils fins que al minut 44, Marc V. centrava i Pedro marcava per el locals.
A la mitja part i van haver un ball de canvis on Marc M., Pau, Alberto, Manu i Isma eren substituïts per Gerard Llobet, Lluis, Andreu, Didac i Cañas.
Al minut 58 Fernando era substituït per José Ramon i quatre minuts més tard, al minut 62, Aitor substituïa a Pedro.
El partit passava i el Cambrils buscava el segon, però al minut 76, el defensa central del Nàstic rematava una pilota de cap i donava el gol per els de Tarragona.
A partir d’aquest moment, els dos equips van tenir ocasions però que no van servir de res, ja què el resultat final era 1-1, resultat que marcava el joc dels dos equips.
El pròxim partit del F.C. Cambrils serà el proper dimarts 21 a St. Carles de la Ràpita,contra la Rapitenca, equip de 3ra divisió, en motiu de la seva presentació.

Triangular Ascó

El dissabte dia 18 d'agost, el F.C. Cambrils guanyava el triangular disputat a Ascó. El Cambrils va fer un torneig excel·lent disputant dos encontres de 45 minuts cadascun, el primer contra el C.E. Ascó i el segon contra la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic.
L'onze inicial al primer partit el va formar Kiko, Andreu, Marc M., Toni C., Alberto, Manu, Isma, Didac, Aitor, Arturo i José Ramon. Al minut 11, Didac va rebre una targeta groga per treure una falta abans de que l'arbitre xiules. Al minut 29 el Cambrils va realitzar quatre substitucions: Manu-Edu, Isma-Marc V., Aitor-Pedro i Arturo-Fernando.
El partit va anar passant amb ocasions clares del Cambrils i al minut 43, Jose Ramon va marcar un gol d'autèntic davanter centre donant al Cambrils la primera victòria.
Desprès d'aquest partit va venir l'encontre entre C.E. Ascó i la Pobla de Mafumet, on la Pobla va demostrar la clara superioritat guanyant 0-5.
L'últim encontre decidia el campió, i l'entrenador del Cambrils, Franc Artiga, va apostar per aquest onze: Kiko, Gerard, Cañete, Alberto, Pau, Manu, Marc V., Fernando, Edu M., Cañas i Perdo. El partit va disposar de clares ocasions tant per el Cambrils com per la Pobla. Al minut 30, Manu era substituït per Didac, i al minut 33, Edu M., donava lloc a l'Isma.
Al minut 34 Pedro marcava per el Cambrils i donava ànims a l'equip. Els minuts van anar passant i els de la Pobla s'anaven posant nerviosos.
Al minut 41, Fernando i Perdo eren substituïts per l'Andreu i l'Aitor.
Passaven els minuts, i al minut 46 Aitor va rebre una targeta groga per tallar un contraatac.
Un cop finalitzat el partit es va realitzar l'entrega de premis, deixant com a primer classificat el Cambrils, com a segon la Pobla i com a tercer l'Ascó.

Avui, a les 19h, el Cambrils farà la seva presentació contra el juvenil del Nàstic.

dilluns, 13 d’agost del 2007

Comencem...

El F.C. Cambrils ja ha començat els seus partits de pre-temporada.
El primer va ser el dissabte, a les 19h a la Selva del Camp, contra l'equip del poble, que milita a 2na Regional. El partit va ser força interessant, però es notava la superioritat del Cambrils, guanyant amb un ampli resultat, 0-5.
Els gols els van fer Aitor, al minut 12 i també va marcar el tercer al minut 36. el segon el va realitzar Manu, al minut 25, el quart va arribar de les botes de Perdo, al minut 55 i el cinquè es va fer Didac, al minut 79.
L'entrenador va apostar per dos onzes diferents, el primer dels quals va jugar els primers 45 minuts, i el segon la resta.

Ahir diumenge, el Cambrils va disputar el segon amistós de la temporada contra el F.C. Gandesa, que milita a la 1ra Regional. El partit va tenir dues cares, s'acabava la primera meitat amb el marcador igualat, 2-2, i a la segona part el marcador va pujar 5-2 per els locals, el Cambrils. Els cinc gols del Cambrils els van fer José Ramon al minut 5 i 6 minuts més tard, al minut 11, marcava el Gandesa. Perdo al minut 25 va transformar una diana però al minut 33, tornava a marcar el Gandesa. A la segona part, Edu, va marcar al minut 61, i Isma, va marcar per partida doble al minut 75 i al minut 87.

El pròxim partit del F.C. Cambrils es disputara el dissabte dia 18 a Ascó, on hi haurà un 3 x 1 contra l'Ascó i la Pobla de Mafumet . El diumenge dia 19 a les 19h el Cambrils disputarà un altre amistós a casa en motiu de la presentació oficial de la plantilla, contra el juvenil el Nàstic.

Altres partit són:
- El 25/8, a les 18h, Oleastrum - F.C. Cambrils
- El 1/9, a les 19h, F.C. Cambrils - Berga F.C.
- El 2/9, Salou F.C. - F.C. Cambrils
- El 8/9, a les 20h, F.C. Cambrils - Torreforta F.C.
* Els partit esmentats el dia 10/7 no són correctes, els correctes són esl esmentats avui.