En aquestes dates tant senyalades, des de el F.C. Cambrils volem desitjar un BON NADAL i FELIÇ ANY NOU a tothom.
Gràcies.

F.C. Cambrils 1 - Roquetenc 0

El Cambrils va disputar ahir a les 16h el derbi contra el Roquetenc.

Els locals afrontaven el partit molt motivat si amb moltes ganes de vèncer i passar unes bones festes.

La primera part va passar amb poques ocasions clares per els dos equips.

A la segona meitat el Cambrils va aprofitar el seu bon joc amb ocasions molt clares i finalment el gol que arribava al minut 78.

El Cambrils va tenir nombroses ocasions per sentenciar el partit però va tocar patir fins al final, però al final van obtenir els 3 punts que els fans allunyar de la zona perillosa de la taula.

Per el Cambrils van jugar: Kiko (Gerard 66’), Marc M. (Andreu 66’), Pau, Cañete, Toni (Lluis 45’), Manolo, Arturo, Vernet (Alberto 87’), Isma, Edu i Cañas (Dídac 90’). A la banqueta: J. Ramon.

Per el Roquetenc van jugar: Alfonso, Otero, David Cid, Ramon, Navarro, Borrell, Lluis, Jota, Eugeni, Marc i Trullen. A la banqueta: Eros, Segura, David García, Julio, Javi, Guilian i Moisès.

Gols: 1-0, Arturo (min. 78).

Àrbitre: Plantada Siurans. Va mostrar targeta groga als locals Toni, Marc M., Cañete i Arturo i als visitants Borrell i Lluis.

VISTA ALEGRE 0 VILADECANS 1

NOTA: S’ha obert un fòrum dedicat al F.C.Cambrils. L’enllaç el podeu trobar a l’apartat d’enllaços.

dilluns, 17 de desembre del 2007

Martorell 4 - F.C. Cambrils 1

El Cambrils va disputar ahir el partit que l’enfrontava contra el Martorell a les 12h del migdia a al camp d’esports de Martorell.

El Cambrils va afrontar la primera part amb força dominat sobre el Martorell, però al minut 15 Raúl Pérez marcava per els locals.

El Cambrils no es va desanimar i al minut 20 Isma feia l’empat.

A partir d’aquí el Cambrils va tenir nombroses ocasions que no va poder transformar.

A la segona part els locals van aprofitar un error defensiu que va suposar els segon gol dels locals, al minut 54 obra de Cambrils.

Amb el Cambrils una mica descentrat els locals van fer el tercer al minut 66 per mà de Victor i al minut 71, Pello feia el quart.

Per el Martorell van jugar: Hèctor, Cristian, José, Torre, Adri, Moner, Raúl Pérez, Adolfo, Campobri, Carballo i Pello. A la banqueta Juani, Jonatan B., Jonatan, Vela, Mendoza, Juanito i
Victor.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Lluis (Dídac 57’), Pau, Cañete, Toni, Manu (Vernet 59’), Andreu, Manolo (Marc M. 61’), Rojas, Edu i Cañas (J. Ramon 59’). A la banqueta: Alberto i Gerard.

Gols: 1-0, Raul Perez (min. 15), 1-1, Isma (min. 20), 2-1, Campobri (min. 54), 3-1, Victor (min. 66) i 4-1, Pello (min. 71).

Àrbitre: Molina Fernández. Va mostrar targeta groga als locals Adri, Moner, Adolfo i Victor i al visitant Edu. Va mostrat targeta vermella directa a Andreu.

F.C. Cambrils 1 - Pubilla Casas 0

El Cambrils va trencar la seva ratxa negativa de sis setmanes sense conèixer la victòria amb una victòria contra el Pubilla Casas.

El partit va estar marcat per el fort vent que ahir bufava a l’estadi municipal que dificultava el joc dels dos equips.

A la primera part els dos equips van tenir ocasions on la més clara va ser un xut que va tocar el pal per part del laterals esquerra del Cambrils, Pau.

La segona part el Cambrils va sortit a buscar la victòria i es va veure premiat en el minut 76, on Arturo feia una magnifica jugada per la banda esquerra i li donava la passada de la mort a Isma, que marcava amb un xut ras.

Dos minuts més tard Isma era expulsat en primer lloc al minut 77 per tocar la pilota amb les mans i al minut 78 per també unes dubtoses mans on s’havia quedat sol davant de porteria.

El partit s’acabava amb una excel·lent parada de Kiko, el porter cambrilenc que donava deixava els tres punts a casa.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Lluis, Pau, Cañete, Toni, Manolo, Arturo (Alberto 89’), Vernet (Manu 57’), Isma, Edu (Andreu 82’) i Cañas (Didac 85’). A la banqueta: Marc M., Gerard i José Ramon.

Per el Pubilla Casas van jugar: Forti, Sache (Cristian 67’), Poche, Marcos (Pibe 75’), Pedro (Berrocal 85’), Alex, Axel, Jesus (Sergi 87’), Eday (Paez 73’), Ken i David. A la banqueta: Sergio.

Gols: 1-0, Isma (min. 76)

Àrbitre: Llopart Palomar. Va mostra targeta groga per els locals a Toni i Isma, aquest últim en doble ocasió, i targeta vermella directa al visitant Sergi.

Josep Mª Gené 3 - F.C. Cambrils 0

El Cambrils va disputar ahir un encontre contra el Josep Mª Gené del Mollet del Vallès.

El partit va començar amb la possessió de la pilota al mig del camp i l’àrbitre de l’encontre no xiulava un clar penal a favor del Cambrils i al minut 43 Chema marcava per els del Mollet del Vallès.

A la segona part començava amb un altre gol de Chema al minut 46 deixant una mica tocat però creant ocasions i poden marcar gol, però l’àrbitre tornava a no xiular dos clars penals a favor del Cambrils, i fins i tot ensenyant targeta groga a Isma per segons el col·legiat deixar-se caure quan l’agafaven per la samarreta en diverses ocasions i rebre una puntada de peu.

Quan el Cambrils estava llençat a l’atac Jesús feia el 3-0 per els locals, un gol en fora de joc.

Per el Josep Mª Gené: Robert, Chapi, Marc, Dani, Roger, Carlos, Ruben (Cariño 74’), Chema (Pol 81’), Andrés, Jesús i Pau. A la banqueta: Quim, Serrano, Aiham i Yau.

Per el Cambrils: Kiko, Lluis, Marc M. (Andreu 45’), Cañete (Alberto 77’), Toni, Manu (J. Ramon 76’), Arturo, Dídac (Vernet 45’), Isma, Edu i Cañas (Pau 69’). A la banqueta: Gerard i Manolo.

Gols: 1-0, Chema (min. 43’), 2-0, Chema (min. 46) i 3-0, Jesus (min. 80’)

Àrbitre: González Pleguezuelos. Va mostrar targeta groga als locals Marc i Rubèn i als visitant Lluis (en doble ocasió), Cañete, Toni, Arturo, Didac, Isma, Edu, Cañas i l’entrenador Franc Artiga.

Podeu deixar algun comentari si voleu aportar la vostra opinió.