dilluns, 12 de novembre del 2007

F.C. Cambrils 0 - U.E. Sitges 3

El Cambrils va disputar ahir diumenge el partit contra el Sitges a l’estadi municipal.

El Cambrils es va veure perjudicat en algunes ocasions per l’àrbitre i els seus assistents, xiulant un penal al minut 22 a favor del Sitges on la jugada del qual ve precedida per un fora de joc i així el Sitges pogués marcar el 0-1 encara que el porter cambrilenc Kiko hagués aturat en un primer instant la pilota.

Llavors una sèrie de circumstàncies com un penal molt clar a favor del Cambrils que l’àrbitre no va xiular va fer que l’equip es poses nerviós i tot just començar la segona meitat el Sitges marques el 0-2, i al minut 70 fes el 0-3 i així augmentar la ratxa negativa que porta el Cambrils de tres partits seguit perdent.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Andreu, Marc M. (Pau 57’), Cañete, Toni, Manu (Aitor 71’), Fernando (Didac 57’), Vernet (Lluis 77’), Isma, Edu i Cañas (José Ramon 71’). A la banqueta: Gerard i Alberto.

Per el Sitges: Rodri, Minga, Carlos, Camps (Agustí 72’), Fede (Gerard 81’), Xavi, Vera (Jordi 60’), José, Juan (Isaac 88’), Pascual (Colomé 85’) i Victor. A la banqueta: Ivan i Luismi.