dilluns, 3 de desembre del 2007

Josep Mª Gené 3 - F.C. Cambrils 0

El Cambrils va disputar ahir un encontre contra el Josep Mª Gené del Mollet del Vallès.

El partit va començar amb la possessió de la pilota al mig del camp i l’àrbitre de l’encontre no xiulava un clar penal a favor del Cambrils i al minut 43 Chema marcava per els del Mollet del Vallès.

A la segona part començava amb un altre gol de Chema al minut 46 deixant una mica tocat però creant ocasions i poden marcar gol, però l’àrbitre tornava a no xiular dos clars penals a favor del Cambrils, i fins i tot ensenyant targeta groga a Isma per segons el col·legiat deixar-se caure quan l’agafaven per la samarreta en diverses ocasions i rebre una puntada de peu.

Quan el Cambrils estava llençat a l’atac Jesús feia el 3-0 per els locals, un gol en fora de joc.

Per el Josep Mª Gené: Robert, Chapi, Marc, Dani, Roger, Carlos, Ruben (Cariño 74’), Chema (Pol 81’), Andrés, Jesús i Pau. A la banqueta: Quim, Serrano, Aiham i Yau.

Per el Cambrils: Kiko, Lluis, Marc M. (Andreu 45’), Cañete (Alberto 77’), Toni, Manu (J. Ramon 76’), Arturo, Dídac (Vernet 45’), Isma, Edu i Cañas (Pau 69’). A la banqueta: Gerard i Manolo.

Gols: 1-0, Chema (min. 43’), 2-0, Chema (min. 46) i 3-0, Jesus (min. 80’)

Àrbitre: González Pleguezuelos. Va mostrar targeta groga als locals Marc i Rubèn i als visitant Lluis (en doble ocasió), Cañete, Toni, Arturo, Didac, Isma, Edu, Cañas i l’entrenador Franc Artiga.

Podeu deixar algun comentari si voleu aportar la vostra opinió.