dilluns, 17 de desembre del 2007

Martorell 4 - F.C. Cambrils 1

El Cambrils va disputar ahir el partit que l’enfrontava contra el Martorell a les 12h del migdia a al camp d’esports de Martorell.

El Cambrils va afrontar la primera part amb força dominat sobre el Martorell, però al minut 15 Raúl Pérez marcava per els locals.

El Cambrils no es va desanimar i al minut 20 Isma feia l’empat.

A partir d’aquí el Cambrils va tenir nombroses ocasions que no va poder transformar.

A la segona part els locals van aprofitar un error defensiu que va suposar els segon gol dels locals, al minut 54 obra de Cambrils.

Amb el Cambrils una mica descentrat els locals van fer el tercer al minut 66 per mà de Victor i al minut 71, Pello feia el quart.

Per el Martorell van jugar: Hèctor, Cristian, José, Torre, Adri, Moner, Raúl Pérez, Adolfo, Campobri, Carballo i Pello. A la banqueta Juani, Jonatan B., Jonatan, Vela, Mendoza, Juanito i
Victor.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Lluis (Dídac 57’), Pau, Cañete, Toni, Manu (Vernet 59’), Andreu, Manolo (Marc M. 61’), Rojas, Edu i Cañas (J. Ramon 59’). A la banqueta: Alberto i Gerard.

Gols: 1-0, Raul Perez (min. 15), 1-1, Isma (min. 20), 2-1, Campobri (min. 54), 3-1, Victor (min. 66) i 4-1, Pello (min. 71).

Àrbitre: Molina Fernández. Va mostrar targeta groga als locals Adri, Moner, Adolfo i Victor i al visitant Edu. Va mostrat targeta vermella directa a Andreu.