dilluns, 25 de febrer del 2008

F.C. Cambrils 0 - El Catllar 1

El Cambrils es va deixar els tres punts ahir a casa contra El Catllar.

Els visitants van aconseguir marcar ben aviat gràcies a un gol de Dani Robles al minut 3.

A la primera part el Cambrils va disposar d’alguna ocasió i fins i tot àrbitre de encontre podria haver xiulat penal en una acció de Manel.

A la segona part el Cambrils va sortir llença’t a l’atac va poder remuntar el partit, però el pal, l’àrbitre i la mala sort no van deixar marcar el gol als locals, ja que ha falta de 10 minuts l’àrbitre va anul·lar un gol del Cambrils per un fora de joc molt discutit.

El partit va acabar amb unes polèmiques paraules del vicepresident d’El Catllar.

Per el Cambrils van jugar: Victor, Marc M. (Mateu 83’), Pau, Cañete, Toni, Vernet (Jorge 83’), Pedro, Feliu, Manel, Rojas i Cañas (Edu 53’(Fernando 75’)). A la banqueta: Gerard, Manu i Dídac.

Per El Catllar: Toni, Costa, Ferry (Amador 88’), Tudela, I. Robles (Fernando 53’), Mercadé, Calvet (Pedra 57’), Manolin (Ignasi 55’), D. Robles, Rossi i Dario.

Àrbitre: Guzman Ruiz. Va mostrar targeta groga als locals Victor, Pau, Toni i Pedro i als visitants Ferry, D. Robles i Dario.

Gols: 0-1, D. Robles (min. 3).

Resultats de la 22ena jornada:
CAMBRILS 0 EL CATLLAR 1
SANTFELIUENC 1 OLIMPIC CAN FATJO 1
GIMN. IBERIANA 1 ALCARRAS 0
SITGES 0 VILADECANS 2
SANTS 2 JUPITER 4
MOLLERUSSA 0 MARIANAO POBLET 0
JOSEP MARIA GENE 2 HORTA 2
PUBILLA CASAS 3 ROQUETENC 1
MARTORELL 2 VISTA ALEGRE 2

* Cal destacar el debut de Mateu (defensa central cedit del Reus Deportiu) i del jove jugador de E.F.V. Cambrils, Jorge. També dir que Edu va caure lesionat del genoll al minut 75 i encara no se sap l'abast de la lesió.