dilluns, 4 de febrer del 2008

Viladecans 0 - F.C. Cambrils 0

El Cambrils va aconseguir un valuós empat a zero a un camp difícil com és el del Viladecans.

A la primera part el Cambrils va tenir dos clares ocasions: la primera de córner, on amb un remat un defensa va treure la pilota a la línia i després amb un segon córner que també es va treure la pilota a la línia, però alguns jugadors reclamaven mans.

A la segona part ha van haver ocasions perilloses per els dos equips, on la més clara va ser un fort remat des de fora l’àrea per part d’un jugador del Viladecans que va impactar al travesser.

Per el Viladecans van jugar: Alex, Grandu, Juan Carlos, Bernad, Polo (Ton 77’), Ivan Álvarez, Goloy (Miguel 69’), Pardo (Joel 73’), Mauri, Parras i Enric. A la banqueta: José Luis, Banderas i Muñoz.

Per el Cambrils van jugar: Victor, Marc M., Pau, Cañete, Manu, Manolo, Andreu (Fernando 88’), Feliu (Toni 89’), Manel (Pedro 71’), Edu (Vernet 83’) i Rojas (Cañas 76’). A la banqueta: Gerard i Dídac.

Àrbitre: Brunner López. Va mostrar targeta groga als locals Polo i Ivan Álvarez i als visitants Andreu i Vernet. Va mostrar targeta vermella per acumulació de grogues als visitant Manolo.

Resultats de la 19ena jornada.
ALCARRAS 0 EL CATLLAR 1
ROQUETENC 2 SANTS 2
PUBILLA CASAS 2 JOSEP MARIA GENE 0
VISTA ALEGRE 1 OLIMPIC CAN FATJO 0
VILADECANS 0 CAMBRILS 0
JUPITER 3 SANTFELIUENC 1
MARIANAO POBLET 6 GIMN. IBERIANA 2
HORTA 2 SITGES 0
MARTORELL 2 MOLLERUSSA 1