diumenge, 20 de gener del 2008

F.C. Cambrils 0 - Marianao Poblet 1

El Cambrils ha perdut ha casa davant el Marianao Poblet per la mínima.

La primera part ha estat dominada per els locals però quan passaven 3 minuts del temps reglamentari, Jon Ander avançava els visitants amb un remat de cap.

A la segona part els locals s’han llençat a l’atac però la mala sort i les decisions arbitrals s’han posat encontre del Cambrils al fallar ocasions de gol i quan l’àrbitre ha anul·lat un gol legal de Pedro.

El partit s’ha acabat amb un resultat injust per el Cambrils.

Jordi Sánchez ha donat l’espant del matx quan ha anat ha rematar de cap i el local Andreu ha picat el seu cap amb el nas del visitant. El visitant ha estat traslladat a una clínica ràpidament amb símptomes del nas trencat.

Per el Cambrils han jugat: Victor, Andreu, Pau, Cañete, Manu, Manolo, Isma (Arturo 84’), Vernet (Pedro 63’), Manel, Feliu, Cañas (Edu 56’). A la banqueta: Marc M., Kiko i Dídac.

Per el Marianao Poblet han jugat: Xesco, Artur, Alberto, Jon Ander, José, Eitan, Marcel (Eloy 59’), Jordi Sanchez (Padilla 24’ (Flores 89’)), Sobrero, Marcos (Chito 88’) i Fermin (Cuenca 82’). A la banqueta: Sergi i Joni.

Gols: 0-1, Jon Ander (min. 45 + 3)

Àrbitre: Parralejo Sánchez. Ha mostrat targeta groga als locals Cañete, Isma i Edu i als visitants José, Marcos i Padilla.

Resultats de la 17ena jornada:
ALCARRAS 2 VISTA ALEGRE
MOLLERUSSA 1 JOSEP MARIA GENE 3
SANTS 2 PUBILLA CASAS 0
SITGES 1 MARTORELL 2
GIMN. IBERIANA 8 ROQUETENC 1
SANTFELIUENC 0 HORTA 2
CAMBRILS 0 MARIANAO POBLET 1
EL CATLLAR 1 JUPITER 0
OLIMPIC CAN FATJO 1 VILADECANS 2