diumenge, 13 de gener del 2008

U.A. Horta 2 - F.C. Cambrils 2

El Cambrils ha disputat avui el primer partit del 2008 contra l’Horta.

El partit ha començat amb els locals atacant, però el Cambrils ha sabut reaccionar i al minut 22 Isma marcava el primer gol del partit.

Deu minuts més tard, els locals empataven per mitjà de Mario.

A la segona part el Cambrils ha sortit disposat a guanyar el partit i al minut 63, amb una gran jugada de Manolo i Vernet ha acabat amb gol d’Isma.

El Cambrils ha continuat atacant per la manca de defensors dels locals però al minut 92, Cañete es marcava un gol en pròpia, fruit de l’embolic que hi havia l’àrea del Cambrils.

Aspectes positius del partit els podem trobar a que el joc del Cambrils ha millorat molt i el retorn de Pedro.

Per l’Horta van jugar: Alex, Jonhy (Valderas 60’), Belda, Andrés, Marín (Victor 45’), Uri (Paquito 83’), Lolo, Pumar, Mario, Ismael i Eric. A la banqueta: Marc, Baez i Grande.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Marc M.(Dídac 89’), Pau, Cañete, Toni, Manu, Manolo, Vernet (Andreu 69’), Isma (Pedro 90’), Edu (Arturo 77’) i Cañas (Feliu 55’). A la banqueta: Gerard.

Gols: 0-1, Isma (min. 22), 1-1, Mario (min. 32), 1-2, Isma (min. 63), 2-2, Cañete P.P. (min. 90).

Àrbitre:Garcia Membrive. Va mostrar targeta groga als locals Belda, Andres i Pumar i als visitant Kiko, Toni, Manolo, Edu i Feliu.