diumenge, 27 de gener del 2008

F.C. Cambrils 2 - C.E. Júpiter 0

El Cambrils ha començat la segona volta de la competició de la millor manera possible: guanyant a casa 2-0.

Els primers 20 minuts de joc han estat per el Júpiter, que ha començat el partit amb un ritme frenètic, amb alguna ocasió per el Cambrils.

Al minut 23, li han mostrat al jugador local Manu la targeta vermella directa i el Cambrils afrontava el final de la primera part i tota la segona part amb un home menys.

La segona part ha estat grisa fins l’entrada de Pedro. Una gran passada per la banda esquerra l’aprofitava Manel i entrava en diagonal cap a porta i li deix a Pedro per fer l’1-0.

El segon gol ha vingut al temps de descompte quan Fernando rematava en diagonal de volea i feia el 2-0 definitiu.

Per el Cambrils han jugat: Victor, Andreu, Pau, Cañete, Manu, Manolo, Isma Vernet (Marc M. 61’), Manel (Cañas 87’), Feliu (Fernando 90’), Edu (Pedro 61’). A la banqueta: Gerard i Dídac.

Per el Júpiter han jugat: Jordi, Manolo (Carlos V. 45’), Uri, Poziello. Pere, Ortega, Alfred (Bernal 45’), Ramon (Fran 60’), Javi (Nil 80’), Serrano (Escandell 48’), J. Sánchez. A la banqueta Paco i Lozano.

Gols: 1-0, Pedro (min. 72), 2-0, Fernando (min. 90+3).

Àrbitre: Llorente Giner. Ha mostrat targeta groga als locals Victor, Vernet i Manel i als visitant Manolo, Alfred i Serrano. Ha mostrat targeta vermella directa al local Manu.