dilluns, 7 d’abril del 2008

F.C. Cambrils 0 - U.E. Sants 2

El Cambrils no va poder vèncer al Sants ahir a l’estadi.

Al minut 24, Banderas avançava el Sants i dos minuts després, al 26, Acosta feia el 0-2.

A la segona part el Cambrils va reaccionar amb nombroses i clares ocasions de gol però no va saber posar la pilota dins la xarxa.

Per el Cambrils van jugar: Victor, Andreu (Pau), Marc M., Xavi Mateu, Manu (Manel), Manolo (Cañete), Fernando (Rojas), Vernet (Viñas), Cañas, Feliu i Pedro. A la banqueta: Gerard i Jorge.

Per el Sants van jugar: Carlos, Martin, Agustin, Angel, Isaac, Morales, Luque (Ignasi), Banderas (Tete), Oliver, Beja i Acosta (Adam). A la banqueta: Naril i Sergi.

Àrbitre: Ricci Gonzàlez. Va mostrar targeta groga als locals Marc M., Pedro (en doble ocasió) i Cañete i als visitants Martín, Àngel, Oliver (en doble ocasió) i Ignasi.

Gols: 0-1, Banderas (min. 24) i 0-2, Acosta (min. 26).

PD: El partit contra la Gimn. Iberiana que s'havia de jugar el dijous a les 21h s'aplaça al dia 1 de maig. El partit serà a porta tancada.