diumenge, 20 d’abril del 2008

F.C. Cambrils 2 - Josep Maria Gené 0

El F.C. Cambrils ha guanyat a casa per 2-0 al Josep Maria Gené.

La primera part ha estat per els homes de Fran Artiga, que jugant per les bandes i jugant molt bé la pilota han creat grans oportunitats i han fet fins i tot un gol que posteriorment ha estat anul•lat pel senyor col•legiat.

A la segona part el Cambrils ha estat concentrat el tot moment i al minut 77, Isma feia embogir la grada i marcava el primer gol.

A les acaballes del partit, el jugador visitant Eric ha estat expulsat per una dura entrada per darrera amb la planta del peu a l’altura dels genolls de Fernando, i tot seguit, l’entrenador visitant, el senyor Josep Maria Gené, ha esta expulsat per faltar al respecte al linier. Tot seguit, des de la grada del Municipal, aficionats del Josep Maria Gené, han llençat escopinades a l’àrbitre per les expulsions.

Al minut 90, Fernando posava el 2-0 al marcador i el F.C. Cambrils guanyava el partit.

Pel Cambrils han jugat: Victor, Andreu, Marc M., Cañete, Mateu, Manolo, Jorge (Isma 61’), Vernet, Manel (Fernando 79’), Pedro (Manu 89’) i Pau (Cañas 65’). A la banqueta: Gerard, Feliu i Toni.

Pel Josep Maria Gené han jugat: Borja, Carlos, Roger (Pol 79’), Dani, Eric, Serrano, Lariño, Vives (Javi 69’), Andrés, Aiham (Bruno 60’) i Xema. A la banqueta: Quim i Xapi.

Àrbitre: Company Jimenez. Ha mostrat targeta groga als locals Victor, Marc M., Cañete, Mateu i Jorge i als visitants Borja, Dani (en doble ocasió) i Xema. Ha expulsat amb vermella directa als visitants Eric i a l’entrenador Josep Maria Gené.

Gols: 1-0, Isma (min. 77’) i 2-0, Fernando (min. 90).