dilluns, 14 d’abril del 2008

Mollerussa 1 - F.C. Cambrils 0

El Cambrils va fer un bon partit al camp del Mollerussa però que va ser insuficient.

A la primera part el conjunt cambrilenc va disposar de nombroses ocasions i s’acabaria la part amb 0-0 al marcador.

A la segona part les ocasions van continuar arribant però un gol d’Adrià al minut 79 posava l’1-0 al marcador.

Per el Mollerussa van jugar: Dida, Tapies, Ribera, Clarizo, Adria, Bota, Rayo, Carlos, Pros, Oriol i Miranda.

Per el Cambrils van jugar: Victor, Fernando, Marc M., Cañete (Rojas 82’), Manu, Mateu, Andreu (Vernet 66’), Feliu, Manel (Jorge 75’), Pedro i Pau (Cañas 75’). A la banqueta Fran (PS), Toni i Manolo.

Àrbitre: Asensio Lahuert. Va mostrar targeta groga als locals Dida, Carlos i Font i als visitant Fernando, Cañete, Manu, Pau i Vernet.

Gols: 1-0, Adrià (min. 79).