dimecres, 22 d’agost del 2007

U.E. Rapitenca - F.C. Cambrils

Ahir dimarts el Cambrils va disputar un partit amistós contra la Rapitenca (tercera divisió), en motiu de la presentació de l’equip.
El partit va se força entretingut a la primera part, on el Cambrils va deixar a veure alguna jugada força treballada.
Tot començava quan al minut 3 amb el gol de Sergi Grau per l’angle dret de la porteria, per falta de concentració del Cambrils, però tres minuts més tard, Pedro fa un llançament de falta molt bo que surt fregant l’escaire esquerra de la porteria defensada per Jordi Lozano. La Rapitenca va sortit al camp amb un caràcter força agressiu mostrant la cara lletja del futbol, com es pot demostrar amb el gran nombre de faltes que van cometre, algunes innecessàries, com al minut 10 quan Isma rep una puntada de peu que el deixa estes o el greu cop de colze a l’altura de la cella que va rebre Manu al disputar una pilota aèria, on l’àrbitre de l’encontre, el senyor Luis Pablo Querol va mostrar targeta groga. Al minut 35, Alberto rep una targeta groga per protestar des de la banqueta una altra falta molt dura que li havien fet a Isma. Al minut 43, Manu torna a rebre una altra agressió precisament del mateix home que l’anterior, Jordi Roca, on un altre cop, sense targeta.
Al segon temps comença amb el gol de Gilabert per la Rapitenca però al minut 53, Pedro transforma un llançament de penal i posa el 2-1 al marcador. El Cambrils va baixar una mica el ritme a la segona part, i la Rapitenca se'n va aprofitar en dues ocasions: al minut 69 amb el gol de Efrén i al minut 77 amb el gol de Sergi.
Per el Cambrils van jugar al primer temps: Kiko, Llobet, Andreu, Cañete, Toni, Manu, Fernando, Didac, Isma, Edu M. i Pedro. També van jugar Marc M., Gerard M., Pau, J. Ramón, Marc V., Arturo i Aitor.
El pròxim partit encontre serà aquest dissabte a les 20h contra l’Oleastrum.
*No s'ha pogut actualitzar abans per problemes amb el servidor.