dilluns, 13 d’agost del 2007

Comencem...

El F.C. Cambrils ja ha començat els seus partits de pre-temporada.
El primer va ser el dissabte, a les 19h a la Selva del Camp, contra l'equip del poble, que milita a 2na Regional. El partit va ser força interessant, però es notava la superioritat del Cambrils, guanyant amb un ampli resultat, 0-5.
Els gols els van fer Aitor, al minut 12 i també va marcar el tercer al minut 36. el segon el va realitzar Manu, al minut 25, el quart va arribar de les botes de Perdo, al minut 55 i el cinquè es va fer Didac, al minut 79.
L'entrenador va apostar per dos onzes diferents, el primer dels quals va jugar els primers 45 minuts, i el segon la resta.

Ahir diumenge, el Cambrils va disputar el segon amistós de la temporada contra el F.C. Gandesa, que milita a la 1ra Regional. El partit va tenir dues cares, s'acabava la primera meitat amb el marcador igualat, 2-2, i a la segona part el marcador va pujar 5-2 per els locals, el Cambrils. Els cinc gols del Cambrils els van fer José Ramon al minut 5 i 6 minuts més tard, al minut 11, marcava el Gandesa. Perdo al minut 25 va transformar una diana però al minut 33, tornava a marcar el Gandesa. A la segona part, Edu, va marcar al minut 61, i Isma, va marcar per partida doble al minut 75 i al minut 87.

El pròxim partit del F.C. Cambrils es disputara el dissabte dia 18 a Ascó, on hi haurà un 3 x 1 contra l'Ascó i la Pobla de Mafumet . El diumenge dia 19 a les 19h el Cambrils disputarà un altre amistós a casa en motiu de la presentació oficial de la plantilla, contra el juvenil el Nàstic.

Altres partit són:
- El 25/8, a les 18h, Oleastrum - F.C. Cambrils
- El 1/9, a les 19h, F.C. Cambrils - Berga F.C.
- El 2/9, Salou F.C. - F.C. Cambrils
- El 8/9, a les 20h, F.C. Cambrils - Torreforta F.C.
* Els partit esmentats el dia 10/7 no són correctes, els correctes són esl esmentats avui.