diumenge, 19 d’agost del 2007

Presentació de l'equip

Ahir diumenge el Cambrils va disputar en motiu de la seva presentació oficial un partit de caràcter amistós contra el juvenil del Gimnàstic de Tarragona.
El partit va començar amb aquest onze per el Cambrils: Kiko, Marc M., Pau, Cañete, Alberto, Manu, Ferndando, Marc V., Isma, Edu i Pedro.
El partit es va anar desenvolupant amb el joc al mig del camp amb alguna ocasió a pilota parada del Cambrils fins que al minut 44, Marc V. centrava i Pedro marcava per el locals.
A la mitja part i van haver un ball de canvis on Marc M., Pau, Alberto, Manu i Isma eren substituïts per Gerard Llobet, Lluis, Andreu, Didac i Cañas.
Al minut 58 Fernando era substituït per José Ramon i quatre minuts més tard, al minut 62, Aitor substituïa a Pedro.
El partit passava i el Cambrils buscava el segon, però al minut 76, el defensa central del Nàstic rematava una pilota de cap i donava el gol per els de Tarragona.
A partir d’aquest moment, els dos equips van tenir ocasions però que no van servir de res, ja què el resultat final era 1-1, resultat que marcava el joc dels dos equips.
El pròxim partit del F.C. Cambrils serà el proper dimarts 21 a St. Carles de la Ràpita,contra la Rapitenca, equip de 3ra divisió, en motiu de la seva presentació.