diumenge, 19 d’agost del 2007

Triangular Ascó

El dissabte dia 18 d'agost, el F.C. Cambrils guanyava el triangular disputat a Ascó. El Cambrils va fer un torneig excel·lent disputant dos encontres de 45 minuts cadascun, el primer contra el C.E. Ascó i el segon contra la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic.
L'onze inicial al primer partit el va formar Kiko, Andreu, Marc M., Toni C., Alberto, Manu, Isma, Didac, Aitor, Arturo i José Ramon. Al minut 11, Didac va rebre una targeta groga per treure una falta abans de que l'arbitre xiules. Al minut 29 el Cambrils va realitzar quatre substitucions: Manu-Edu, Isma-Marc V., Aitor-Pedro i Arturo-Fernando.
El partit va anar passant amb ocasions clares del Cambrils i al minut 43, Jose Ramon va marcar un gol d'autèntic davanter centre donant al Cambrils la primera victòria.
Desprès d'aquest partit va venir l'encontre entre C.E. Ascó i la Pobla de Mafumet, on la Pobla va demostrar la clara superioritat guanyant 0-5.
L'últim encontre decidia el campió, i l'entrenador del Cambrils, Franc Artiga, va apostar per aquest onze: Kiko, Gerard, Cañete, Alberto, Pau, Manu, Marc V., Fernando, Edu M., Cañas i Perdo. El partit va disposar de clares ocasions tant per el Cambrils com per la Pobla. Al minut 30, Manu era substituït per Didac, i al minut 33, Edu M., donava lloc a l'Isma.
Al minut 34 Pedro marcava per el Cambrils i donava ànims a l'equip. Els minuts van anar passant i els de la Pobla s'anaven posant nerviosos.
Al minut 41, Fernando i Perdo eren substituïts per l'Andreu i l'Aitor.
Passaven els minuts, i al minut 46 Aitor va rebre una targeta groga per tallar un contraatac.
Un cop finalitzat el partit es va realitzar l'entrega de premis, deixant com a primer classificat el Cambrils, com a segon la Pobla i com a tercer l'Ascó.

Avui, a les 19h, el Cambrils farà la seva presentació contra el juvenil del Nàstic.