diumenge, 14 d’octubre del 2007

El Catllar 4 - F.C. Cambrils 2

El Cambrils ha disputat avui a les 12h un encontre contra El Catllar en motiu de la 5na jornada de lliga. El partit s’ha disputat al camp del Torredembarra a causa de la manca de camp dels locals.

La primera part ha estat dominada per els locals, on al minut 30, Juanlu posava el primer gol al marcador i Robles, al minut 39, feia el 2-0.

El Cambrils ha sortit molt fort i a l’atac a la segona part i al minut 47, Isma feia el 2-1, però un minut més tard, al 48, Ferri disparava i un mal refús de Kiko posava el 3-1 al marcador.

El Cambrils no s’ha rendit en cap moment i al minut 54, Isma transformava un penal que col·locava el 3-2 al marcador.

El Cambrils estava a l’atac, però quan les coses feien pensar que el Cambrils marcaria, Calvet, al minut 90, feia el 4-2 definitiu culminant un contraatac.

Per El Catllar han jugat: Sabater, Tudela, Ferri, Mercadé, Costa, Trave, Juanlu, Manuel, Dario, Rubèn i Robles. També han jugat Colomina, Armengol, Calvet, Ignasi i Juan.

Per el Cambrils han jugat: Kiko, Marc M., Andreu, Cañete, Lluis, Manu, Fernando, Vernet, Isma, Edu i Cañas. També han jugat Dídac, Aitor i Pau.