dilluns, 29 d’octubre del 2007

F.C. Cambrils 1 - Santfeliuenc 2

El Cambrils va disputar l’encontre contra el Santfeliuenc en motiu de la 7ena jornada de lliga.

El joc dels dos equips no va ser gaire vistós, on els tres gols que es van veure van ser la única cosa interessant del partit.

El primer gol va vindre de les botes d’Alex Bar al minut 41, i el 0-2 el ma marcar Galvez al minut 55.

Des d’aquest punt el Cambrils es va llençar a l’atac i va tenir unes quantes ocasions que al minut 81 van donar el seu fruit, gol d’Isma.

El partit es va acabar amb una part del públic queixant-se per l’actuació arbitral en els darrers instants de partir.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Andreu, Pau (Llobet 66’), Cañete,Toni, Manu, Fernando (Dídac 56’), Vernet (José Ramon 66’), Isma, Edu (Aitor 76’), Cañas (Lluis 84’).
Per el Santfeliuenc van jugar: Raul, Aran, Inojo, Adri (Pastor 69’), Jordi Vidal, Galvez, Torrejón (Edgar 61’), Cuca, Quiles, Alex Bar i Javi Alva (Alex 90’).