dilluns, 22 d’octubre del 2007

F.C. Cambrils 3 - Vista Alegre 1

Els enquestats van creure amb un 89% en la victòria del Cambrils encertant així el 3-1 que es va veure al camp en motiu de la sisena jornada de lliga.

Els primers 15 minuts el domini cambrilenc es va notar, sortint amb molta intensitat i al minut 11, Cañas va marcar el primer gol.

A partit d’aquí el joc es va adormir fins que al minut 58, Isma marcava de penal el 2-0.
Al minut 69, un bona jugada de Cañas, col·locava el 3-0 deixant el marcador pràcticament sentenciat.

Al temps de descompte Carlitos va marcar el gol per el Vista Alegre.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Andreu ( Llobet 73’), Marc M., Cañete, Toni (Alberto 61’), Manu, Dídac, Vernet (Fernando 65’), Isma (Aitor 79’), Edu (J. Ramon 77’) i Cañas.

Per el Vista Alegre van jugar: Nito, Quique, Barcelona, Rubia, Marc (Guzman 72’), Manu, Lerin (Alex 65’), Colera (Muñoz 61’), Raúl (Zenon 70’), Romero i Carlos (Carlitos 77’)