dilluns, 8 d’octubre del 2007

F.C. Cambrils 3 - Olímpic Can Fatjó 1

El Cambrils va disputar ahir a les 17h un encontre contra l’ Olímpic Can Fatjó en motiu de la 4rta jornada de lliga.

Els primers minuts de joc van estar dominats per el Cambrils, però en general la primera part va ser molt bona per l’Olímpic, que al minut 18 aconseguia el gol per de Berna.

Una sèrie de canvis a la mitja part van donar forces als de casa, que tot just començà la segona part, Isma marcava.

Al minut 69, Cañas marcava de falta directa el que seria el 2-1 per els locals i al minut 90, Cañas tornava a marcar i col·locava al marcador el 3-1 final.

Per el Cambrils van jugar: Kiko, Llobet, Marc M., Oscar, Lluis, Manu, Fernando, Vernet, Isma, Edu i Pau. També van jugar Didac, Andreu, Cañas, Alberto i J. Ramon.

Per l’Olímpic Can Fatjó van jugar: Francis, Mario, Torres, Juanito, Velez, Bagarri, German, Carlitos, Berna, Toni Corral i Popovic. També van jugar Gago, Angel i Carlos Herrero.