dilluns, 10 de setembre del 2007

F.C. Cambrils - C.D.C. Torreforta

* El divendres dia 14 de setembre, tindra lloc una assamblea extraordinària de socis a les 21h
El F.C. Cambrils va disputar el darrer encontre de la pretemporada contra el C.D.C. Torreforta.
Va ser un partit gris per els locals ja que el Torreforta va afrontar el partit com si fos un partit de competició, i els locals, no van tenir el dia.
El col·legiat de l’encontre també va ajudar a que el partit no fos entretingut ja que va carregar als locals amb nombroses targetes grogues, una targeta vermella directa per Pau, i xiulant un penal inexistent que col·locava el 1-4 definitiu.
En el minut 17 el Torreforta s’avançava en el marcador amb un gol d’Alex, i al minut 38, l’ex-jugador del Cambrils Alex G. marcava el 0-2. Només cinc minuts desprès de l’inici de la segona part, Carni marcava de cap el 0-3 però al minut 65, Edu, retallava distancies posant 1-3 al marcador. Llavors, al minut següent, el col·legiat de l’encontre xiulava el penal que transformaria Carni posant el definitiu 1-4 al marcador.
Per el Cambrils van jugar: Kiko, Alberto, Toni, Fernando, Andreu, Manu, Cañas, Vernet, Isma, Edu i Pedro. També van jugar Llobet, Gerard, Lluis, Marc M., J. Ramon, Pau i Aitor.