dilluns, 17 de setembre del 2007

Un empat per començar

El Cambrils es va estrenar ahir diumenge a les 12h davant el Júpiter, un partit complicat tant per els locals com per el Cambrils.
Al primer minut de joc, Alberto es feia un gol en pròpia porteria, cosa que dificultava l’entrada en joc per els cambrilencs.
El partit avançava amb ocasions per els dos equips, però que no acabaven en gol.
Els entrenadors van fer una sèrie de substitucions per donar aire fresc a l’equip, que en cas del Cambrils van resultar efectives, ja que en el minut 68, Cañas s’inventava una jugada superant a cinc jugadors del Júpiter i amb una posterior centrada que acabaria amb una excel·lent rematada de Pedro que seria l’empat.
A partit d’aquest moment el joc es va trencar i el partit es podia decidir cap els dos costats, ja que els dos equips van tenir molt bones ocasions, però sense materialitzar-les, ja que el partit s’acabaria amb l’empat.
Per el Júpiter van jugar: Diaz, Oriol, Poziello, Ortega, Javi, Sánchez, Escandell, Cristian, Santi, Benja i Victor. També van jugar Lozano, Vidal, Jonathan i Ribas.
Per el Cambrils van jugar: Kiko, Marc M., Pau, Cañete, Alberto, Manu, Fernando, Vernet, Rojas, Edu i Pedro. També van jugar Lluís, Cañas, José Ramón, Aitor i Llobet.