dilluns, 24 de setembre del 2007

F.C. Cambrils 1 - Viladecans 1

El Cambrils debutava ahir davant de la seva afició davant del Viladecans en motiu de la segona jornada de lliga.
El partit començava tot just eren les 5h, amb el dos equips molt nerviosos sobre el terreny de joc, cosa que dificultava que les jugades acabessin en gol. Costava molt tant per el Cambrils com per el Viladecans sortit del mig del camp, i amb el marcador de 0 – 0 s’acabaria la primera part.
A la segona el Cambrils va sortit decidit a atacar, i el Viladecans es notava que continuava nerviós, cosa que al minut 55, Sergio, jugador del Viladecans va ser expulsat per una dura entrada sobre Edu, i dos minuts després, Polo també era expulsat per protestar.
Amb el partit onze contra nou, el Cambrils va aconseguir el gol, obra de Vernet al minut 70.
A mesura que anaven passant els minuts, el Cambrils no deixava de tocar la pilota, però un parell de jugades d’atac del Viladecans, van posar nerviosos el locals que amb una errada al mig del camps, i amb un possible fora de joc, ajudava al Viladecans a aconseguir l’empat final.
La nota negativa de la jornada és la possible lesió de Pedro.
Per el Cambrils van jugar: Kiko, Marc M., Pau, Oscar, Alberto, Manu, Rojas, Vernet, Cañas, Edu i Pedro. També van jugar Fernando, J.Ramón, Aitor i Llobet.
Per el Viladecans van jugar: Alex, Castaño, Juan Carlos, Banderas, Polo, Ivan, Sergio, Pardo, Enric, Joel i Ton. També van jugar Mauri, Miguel i Vega.