dilluns, 3 de setembre del 2007

Partits de cap de setmana

El passat dissabte el Cambrils disputava un encontre contra el Berga (que milita a la Regional Preferent, al grup 1).
El partit va començar amb un minut de silencia per Antonio Puerta.
Quan nomes es portaven 50 segons de partit Pedro obria el marcador. Durant tota la primera part no i va haver més gols però al minut 58, ja de la segona part, Isma marcava per el Cambrils. Al minut 65 Abel, jugador del Berga, escurçava diferencia amb un gol, però al minut 68 i 70 Pedro marcava dos gols més, deixant el resultat final de 4-1.
El Cambrils va fe un plantejament molt bo del partit i també un gran joc.
El diumenge el Cambrils jugava contra el Jesús Catalonia. El primer gol el feia el número 9 del Jesús, al minut 20, però el Cambrils escurçava diferencies al minut 50, am un gol d’Arturo. Cinc minuts més tard, al 55, una altra vegada el número 9 del Jesús posava el resultat final de 2-1.
El joc del Cambrils no va ser gaire bonic fruit de l’esforç del dia anterior i de la dura calor que havien de patir el jugadors, ja que el partit es jugava a les 16.30h de la tarda.