diumenge, 30 de setembre del 2007

F.C. Alcarràs 1 - F.C.Cambrils 3

El F.C. Cambrils jugava ahir a les 5h de la tarda al camp del Alcarràs en moriu de la 3ra jornada de lliga.

El partit va començar de cara per els cambrilencs ja que Isma transformava un gol de falta al minut 3 i col·locava un marcador favorable quan feia poc que havia començat el partit.

Al minut 40, l’àrbitre de l’encontre, el senyor Diaz Luque, xiulava un penal dubtós a favor de l’Alcarràs, que Adrià transformava.

Al minut 44, Roy rebia una targeta vermella directa per un cop de colze.
Uns segons desprès de començar la segona part, Pau marcava i així col·locava el 1-2 al marcador, cosa que donava molta moral als de Cambrils.

Al minut 60 i després de que el Cambrils tingues nombroses ocasions, Isma tornava marcar i col·locava el definitiu 1-3.

Per l’Alcarràs va jugar: Ambros, Genis, Amorós, Nano, Mercadé, Roy, Rafa Delgado, Santos, Adrià, Martes i Tito. També van jugar Domènech i Claudio.

Per el Cambrils van jugar Kiko, Llobet, Marc M., Oscar, Lluis, Manu, Cañas, Vernet, Isma, Edu i Pau. També van jugar Jose Ramon, Dídac, Aitor, Toni i Andreu,