dilluns, 19 de maig del 2008

F.C. Cambrils 2 - Horta 0

Crònica

El Cambrils va sumar una victòria molt important ahir davant l’Horta.

Els de Franc Artiga van sortit molt ordenats al camp i van saber respondre al nombrós públic que va presenciar el partit ahir a l’estadi.

Al minut 23, un xut de falta de Marc M., va donar el primer gol al Cambrils i posteriorment quedava anul•lat un gol d’Isma per fora de joc, rematant un molt bon xut de Vernet que va anar al pal de l’escaire.

A la segona part es va repetir la tònica de la primera, amb nombroses ocasions de gol, ja que al minut 5, Pedro feia el 2-0, i a partit d’aquí el Cambrils va tenir moltes més ocasions.

Pel F.C. Cambrils van jugar: Victor, Andreu (Fernando), Marc M., Cañete, Mateu, Feliu, Vernet (Manolo), Isma (Toni), Pedro (Manel) i Cañas (Pau). A la banqueta: Gerard i Didac.

Per l’Horta: Alvaro, Sergio, Segi, Victor (Dupla), Nelson, Paquito (Joni), Eric (Juan Carlos), Uri (Fran), Simon, Lolo i Valderas (Mario). A la banqueta: Alex i Pumar.

Àrbitre: Uleda i Torrent. Va mostrar targeta groga als locals Marc M., Mateu, Manu i Manel i al visitant Sergio.

Gols: 1-0, Marc M. (min. 23) i 2-0, Pedro (min. 53).

Informació

El F.C. Cambrils vol fer un desplaçament massiu per a socis, aficionats i simpatitzants per assistir a l’últim partit de la temporada que enfronta el Marianao Poblet contra el F.C. Cambrils.