dijous, 1 de maig del 2008

F.C. Cambrils 5 - Gimn. Iberiana 1

El Cambrils ha reprès avui el partit suspès del 16 de març contra la Gimn. Iberiana, quan faltaven 3 minuts per acabar la primera part i amb un marcador de 2-1. Aquest partit va quedar suspès per agressions al defensa cambrilenc Manu.

16/3/2008: Partit suspès al minut 42 de la primera part.

Pel Cambrils van jugar: Victor, Marc M., Mateu, Toni (Dídac 35’), Manu, Fernando, Vernet, Isma, Feliu i Cañas. A la banqueta: Albert, Gerard, Manolo, Jorge, Rubèn i Marc Miquel.

Per la Gimn. Iberiana: Campoy, Juanmi, Victoriano, Guti, Antonio, Héctor, Marcos, Angel, Javi, Padilla i Pepe. A la banqueta Jordi, Sacha i Jonas.

Àrbitre: Comella i Gil. Va mostrar targeta groga al local Vernet i al visitant Guti. Va expulsar amb vermella directa als visitant Juanmi, Antonio i Padilla.

Gols: 1-0, Javi P.P. (min. 23), 1-1, Juanmi (min. 25) i 2-1, Feliu (min. 33).

1/5/2008: Partint del resultat de 2-1 i amb les targetes anteriors. Jugats 2 minuts de la primera meitat i 45 de la segona meitat, amb un resultat final de 5-1.

El partit a priori era fàcil per el Cambrils, però un accés de confiança podria fer valer una remuntada visitant, i per tant els cambrilencs han marcat 3 gols i han deixat un marcador final de 5-1.

Per el Cambrils: Victor, Marc M. (Andreu 86’), Pau, Cañete, Manu, Mateu, Fernando, Vernet (Didac 82’), Jorge (Isma 52’), Feliu i Cañas. A la banqueta Gerard, Albert i Manolo.

Per la Gimn. Iberiana: Jonas, Jordi (Campoy 52’), Koeman, Erik, Victoriano (Marcos 78’), Guti (Javi 78’), Sacha i Àngel.

Àrbitre: Comella i Gil. Ha mostrat targeta groga al visitant Marcos.

Gols: 3-1, Isma (min. 70), 4-1, Isma (min. 85’) i 5-1, Isma (min. 87)