dilluns, 12 de maig del 2008

Roquetenc 2 - F.C. Cambrils 2

El Cambrils va sumar un punt en la seva visita al camp del Roquetenc, a falta de 3 jornades per l’acabament de la campanya.

La primera part va estar dominada per el Cambrils, on Isma va fer el primer gol al minut 37, però quan faltaven pocs segons per l’acabament de la part, una falta molt discutida va suposar un posterior remat de cap de Borrul i el gol d’aquest.

A la segona part la tònica va ser la mateixa però el Roquetencs es va avançar amb un gol de Javi, però la reacció dels cambrilencs va ser molt bona ja que al minut 81 Isma empatava el partit. A pocs minuts per l’acabament del matx el Cambrils hauría pogut marcar el 2-3, però una excel•lent parada del porter local Alfonso va salvar el seu equip.

Pel Roquetenc van jugar: Alfonso, Otero, David, Julio, Navarro, Borrul, Lluis, Nando, Alex, Guilian i Truyen.

Pel Cambrils van jugar: Victor, Andreu, Marc M., Cañete, Manu (Pau), Mateu, Feliu, Vernet (Manolo), Rojas, Pedro (Manel) i Cañas (Fernando). A la banqueta Gerard, Toni i Pau.

Àrbitre: Ávalos Barrera. Va mostrar targeta groga als locals David, Julio, Borrull, Lluis i Guilian i als visitants Victor, Marc M., Manu, Feliu i Vernet.

Gols: 0-1, Isma (min. 37), 1-1, Borrul (min 45+1), 2-1, Javi (min. 80) i 2-2, Isma (min. 81).

El grup 2 de la Regional Preferent ja té campió, és el Marianao Poblet. Felicitats!