dilluns, 5 de maig del 2008

F.C. Cambrils 2 - Martorell C.F. 2

El Cambrils va sumar un punt ahir a l’estadi amb la visita del segon classificat, el Martorell.

Als primers 20 minuts els locals van disposar de nombroses ocasions de gol, que no van entrar a gol, però al minut 19, una excel•lent centrada de Cañas cap a Feliu permetia marcar el primer gol del partit. Al minut 38, Torre va empatat pel Martorell.

A la segona part, un gran xut de falta d’Isma va acabar en gol però, el Cambrils va tastar la seva medicina, ja que Mounir va empatar també de falta.

Pel Cambrils van jugar: Victor, Andreu, Marc M., Cañete, Manu, Mateu, Feliu, Vernet (Fernando 82’), Rojas, Pedro i Cañas (Pau 73’). A la banqueta: Gerard, Didac, Toni i Manolo.

Pel Martorell van jugar: J. Carlos, Cristian, José (Pérez 34’ (Juanito 54’)), Torre, Herre, Moner, Carballo (Victor 89’), Adolfo, Camprubí (Valle 83’), Mendoza (Vela 71’) i Juanmi. A la banqueta: Héctor i Guillem.

Àrbitre: Congost Larrosa. Va mostrar targeta groga als locals Mateu, Feliu (en doble ocasió), Pedro i Pau i als visitants Adolfo (en doble ocasió) i Camprubí.

Gols: 1-0, Feliu (min. 19), 1-1, Torre (min.33), 2-1, Isma (min. 48’) i 2-2, Mounir (min. 75).