dilluns, 26 de maig del 2008

Mariano Poblet 1 - F.C. Cambrils 1

El Cambrils va empatar ahir al camp del Marianao Poblet, resultat que complica la salvació, ja que perquè el conjunt cambrilenc es salvi necessita que pugin tres equips (dels quatre que juguen la promoció d’ascens) cap a 2ªB.

El Cambrils va fer un partit seriós des del primer minut, dominat en el joc i creant ocasions gol, que es van veure recompensades al minut 28, quan Feliu feia el 0-1.

A la segona part el Cambrils va disposar de grans ocasions també, i fins i tot van expulsar Artur per part del Marianao Poblet per cometre una dura entrada quan Isma anava sol cap a porteria. La mala sort pel Cambrils va arribar al minut 88, quan en l’única ocasió de gol dels locals, Sobrero va marcar l’1-1, i deixava el Cambrils en lloc de promoció de descens.

El dia 15 de juny, serà el dia que el Cambrils sabrà si es queda a la preferent, o si baixa a 1ª Territorial.

Pel Marianao Poblet van jugar: Sergi, Artur, Alberto, Eitan, Vidal (Andrias), Chito (Alex), Joni (Pujol), Claudi (Marc), Sobrero, Sánchez i Flores (Grueso). A la banqueta Alfredo.

Pel Cambrils van jugar: Victor, Fernando, Marc M. (Toni), Cañete, Manu, Mateu, Feliu, Vernet (Manolo), Rojas, Pedro (Manel) i Pau (Cañas). A la banqueta Gerard, Dídac i Jorge.

Àrbitre: Paez Brines. Va mostra targeta groga al local Alex i al visitant Pau. Va mostrar targeta vermella directa a Artur.

Gols: 0-1, Feliu (min. 28) i 1-1, Sobrero (min. 88).

Gràcies a tots els aficionats que el diumenge pugen al camp a animar a l’equip i també gràcies a aquells que van venir a donar suport a l’equip el diumenge.